SQHA Horseback Riding Program 2023


SQHA Horseback Riding programmet är ett program utformat för att hylla alla ryttare och de antal timmar vi spenderar i sadeln. Detta program gör att man kan logga alla sina timmar i sadeln och bli premierad för detta. För varje uppnådd nivå tilldelas man diplom och rosett. Genom att fylla i och logga alla sina timmar i Loggboken som finns att hitta på länk nedan så samlar man sina timmar. Har du fler än en häst så gäller 1 loggbok/häst!

Man kan välja att skicka in månadsvis eller välja att skicka in i slutet på året. Sista dag för inskickad logg är 31 december.

Dina loggade timmar räknas från anmälningsdagen. Man kan ej tillgodoräkna tidigare timmar.

Vad krävs för att vara med? 

Horse Back Riding-programmet är öppet för alla raser. Du ska vara medlem i SQHA samt betala en anmälningsavgift på 250:- som är en engångskostnad för att delta. När du skickar in din logg så bifogar du medlemskortet. 

Anmälan sker genom formuläret här på hemsidan. Anmälningsavgiften betalas in till SQHA’s plusgiro 880296-9. Märk inbetalningen med HBR samt namn. 

De olika nivåerna
Det finns olika nivåer man kan nå upp till baserat på hur många timmar man loggat. För varje uppnådd nivå tilldelas man ett diplom samt rosett. OBS! Skicka in din loggbok för varje uppnådd nivå för att få diplom

  • 50 timmar 
  • 100 timmar 
  • 150 timmar 
  • 200 timmar 
  • 300 timmar