SQHA Horseback Riding Program 2022


SQHA Horseback Riding programmet är ett program utformat för att hylla alla ryttare och de antal timmar vi spenderar i sadeln. Detta program gör att man kan logga alla sina timmar i sadeln och bli premierad för detta. För varje uppnådd nivå tilldelas man diplom och rosett. Genom att fylla i och logga alla sina timmar i Loggboken som finns att hitta på länk nedan så samlar man sina timmar. Har du fler än en häst så gäller 1 loggbok/häst!

Man kan välja att skicka in månadsvis eller välja att skicka in i slutet på året. Sista dag för inskickad logg är 31 december.

Dina loggade timmar räknas från anmälningsdagen. Man kan ej tillgodoräkna tidigare timmar.

Vad krävs för att vara med? 

Trail Ride-programmet är öppet för alla raser. Du ska vara medlem i SQHA samt betala en anmälningsavgift på 100:- som är en engångskostnad för att delta. När du skickar in din logg så bifogar du medlemskortet. 

Anmälan sker genom formuläret här på hemsidan. Anmälningsavgiften betalas in till SQHA’s plusgiro 880296-9. Märk inbetalningen med Trail Ride samt namn. 

De olika nivåerna
Det finns olika nivåer man kan nå upp till baserat på hur många timmar man loggat. För varje uppnådd nivå tilldelas man ett diplom samt rosett. OBS! Skicka in din loggbok för varje uppnådd nivå för att få diplom

  • 50 timmar 
  • 100 timmar 
  • 150 timmar 
  • 200 timmar 
  • 300 timmar 


2020 High Point

Stort grattis till Tina Vilhelmsson som blev årets High Point Horse Back Rider, med flest samlade timmar i sadeln. Tina kommer premieras med fina priser från SQHA för sin fina insats!


1) Tina Vilhelmsson 176h och 45 min
2) Anna Johansson 94h
3) Petra Wingefors 62h
4) Clara Wilson 55h och 35 min